Thema rit

31-8-2013

  31 augustus 2013: Thema rit.

Dit is vooraf een veel besproken rit geweest binnen de vereniging.
De een was erg negatief, er gaat geen mens mee met zoiets.
En de ander weer erg positief, we moeten het gewoon eens proberen en dan zien we wel.

Tijdens de inschrijving bleek alweer snel dat de positieve mensen altijd gelijk hebben.
27 mensen die zich hebben ingeschreven voor de rit. Dus bij deze staat er voor volgend jaar ook weer een thema rit op de kalender.

Tijdens de heen weg wordt er snel kilometers gereden over de N33 en N34. Ongeveer 40 kilometer voor Raalte gaan we binnendoor, door geweldige dorpjes en natuur wordt er gereden. In Raalte bevindt zich het Harley Davidson en Indian museum. Er stonden daar geweldige pronkstukken gepresenteerd. Van servicebike (3 wieler), naar zijspan, naar race, naar de eerste Harley motor. Dit alles in nostalgisch aangeklede ruimten waar de leer en olie geurtjes de overhand hebben.
                 
Na een hapje eten in Raalte hebben we terug weg vervolgt over de dijkweggetjes. Wel jammer is dat er door andere motorrijders veel misbruik is gemaakt van deze wegen. Nu zijn het allemaal 60 kilometer wegen geworden met veel controle door oom agent. Maar dit neemt niet weg dat de wegen geweldig zijn om te rijden. Uiteraard ook de natuur ziet er heel anders uit dan bij ons (geweldige) platte Groningse.

Ik wil bij deze de uitzetters van harte bedanken voor het uitzetten. De mensen die niet zijn mee geweest hebben een leuke route gemist.

Zoals al eerder gemeld een topdag zonder rare dingen.